Bygherrerådgiver/udviklingschef til styrkelse af salg og udvikling af projekter

Er du en erfaren bygherrerådgiver, der bliver motiveret af at arbejde med, udvikle og løse  spændende bygherrerådgivningsopgaver, så er du måske vores nye medarbejder?


Du vil bl.a. komme til at arbejde med forskellige former for projektledelse, strategisk rådgivning, risikoanalyse, udbud af opgaver, programmering, udarbejdelse af udbudsmateriale, tilbudsvurdering og vurdering af projektgrundlag – og du vil altid være bygherrens højre hånd fra udførelse til drift.

Den helhedsorienterede tilgang til bygherrerådgivning er altafgørende i afdelingen. Samspillet mellem dig og relevante fagspecialister sikrer et optimalt match mellem dine løsninger og offentlige og private bygherrers visioner og forventninge

DIG OG DINE KOMPETENCER
Du er stærkt funderet inden for byggerier, renovering, drift og projektledelse. Du kommer måske fra en lignende stilling eller har været bygherre, entreprenør eller rådgiver, og du har sikkert en teknisk uddannelse og nogle års praktisk erfaring

Med kunden i centrum skal du være i stand til at skabe gode relationer til alle parter i en byggesag og kunne håndtere alle aspekter af et projekt, hvad enten det er stort eller lille.

Vi lægger vægt på entreprenørånd og vidensdeling, og du kan forvente afvekslende opgaver i et team med fokus på samarbejde og faglig og personlig udvikling.

Det er derfor yderst vigtigt, at du er udadvendt og føler dig tilpas i en rolle, hvor du har den direkte dialog med kunderne, ligesom du også gerne opsøger nye projektmuligheder. Dette stiller krav til dine kommunikationsevner, og du kommunikerer sikkert med alle projektets deltagere.

OM OS
Leif Hansen bygherrerådgivning er del af Leif Hansen Gruppen med over 100 ansatte og hovedkontor i Ballerup. I Leif Hansen Gruppens virksomheder sætter vi bygherren/kunden i centrum.

INTERESSERET
Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt direktør Carsten Pietras cap@leifhansenbyg.dk  tlf. 3070.0191.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, dog senest den 15. januar 2018.