Kurser

undefined
Behovet for bygherrerådgivning er forskelligt fra sag til sag, men uanset omfang og områder er det bygherrens interesser der ligger os på sinde hos Leif Hansen Bygherrerådgivning. Fra idé- og projektfasen til det færdige resultat er i drift og fungerer. Fra mindre projekter til de helt store.

Vi udfordrer dig som bygherre undervejs
Med til at varetage bygherrens interesser hører en løbende dialog under hele forløbet. Med vores ekspertise udfordrer vi dig som bygherre. På den måde kommer din vision, dine mål og vejen dertil til at stå skarpere og mere klar for alle parter i projektet. For vores største ambition er, at du får succes med dit projekt.

Leif Hansen Bygherrerådgivning tilbyder følgende kurser i alene og i samarbejde med andre:

  • Skræddersyede kurser i Facilities Management

  • Kurser i sikring af bygninger samt beredskab.

  • Teknologisk Instituts Uddannelse i Facilities Management – Poul Henrik Due er den gennemgående kursusleder og faglig ansvarlig på uddannelsen

  • Teknologisk Instituts kursus ”Introduktion til Facilities Management” – Poul Henrik Due er underviseren på kurset

  • Kursus i serviceaftaler i samarbejde med Swecos Driftsrådgivningsafdeling

  • Lej en underviser, inspirator, indpiske, tovholder m.m.

Vi er derudover en del af konsulent- og kursushuset som også rummer Sedgwick Leif Hansen og Goritas, der ligeledes udbyder en række kurser.

Vores erfarne rådgivere og undervisere kan desuden tilbyde at udvikle og medvirke i kurser, undervisningsforløb, inspirationsdage, studieture, workshops og meget andet, der kan medvirke til at ”booste” en indsats indenfor et givent område i din virksomhed. Vi kan være den kursusafdeling, du mangler i din egen virksomhed! Lad os mødes til fælles inspiration.